Søvnløs nat

Kan man få det forkerte ben op i sengen, måtte Pelle spørge sig selv en nat, hvor han lå pivvågen.
Tankerne fløj gennem hovedet på ham. Skulle han score Signe, hende den mellemblonde lækre tøs på studiet? Skulle han investere i aktier? Skulle han begynde at dyrke motion i et fitnesscenter?
Han lå og grublede og spekulerede. Han vendte og drejede sig, rystede hovedpuden, så fjerene fordelte sig jævnt, lagde hovedpuden dobbelt og lagde sit fortumlede hoved på den.
Suk! Gid han kunne falde i søvn. Han lå og kiggede ud i mørket og havde svært ved at holde øjnene lukkede. Han forsøgte at onanere, men han kunne ikke holde fokus, slappe nok af og få tankerne væk.
Han havde hørt om tankemylder, men så mange tanker havde han heller ikke. Han var jo ikke skør, blot træt, tankefuld og trist. Trist over sit liv, som havde taget en uventet drejning, da Ulla forlod ham til fordel for Søren. Måske var det derfor, han lå vågen. Han var nok endnu ikke kommet sig over bruddet.
Den erkendelse fik ham til at slappe af og ånde lettet op. Så skulle han nok ikke alligevel score lækre Signe. Han skulle give det tid og komme sig over Ulla.
Med den overbevisning faldt hans tanker til ro, og han slumrede lige så stille ind i søvnen.